Kategorier
nyheder

Få kontor i Kødbyens kreative kontorhotel

Læs, hvordan det er at have kontor i NOHO, der er et kreativt og unikt kontorhotel beliggende i det attraktive Kødbyen i København. 

Det gamle kvægtorv, som i dag er et kreativt, populært område på Vesterbro i København går i dag under navnet Kødbyen. 

Byområdet er især kendt for sit rustikke look, rige erhvervsliv, der dagligt huset et væld af mennesker grundet områdets populære restauranter, butikker og ugenlige arrangementer. Flere mennesker har ligeledes deres arbejdsgang i området, hvilket især tæller iværksættere, som en række kontorhoteller danner rammen for. 

Centralt i Kødbyen vil du fx finde det kun et år gamle kontorhotel NOHO, der er søster-kontorhotel til det eftertragtede kontorhotel SOHO. 

Work, Stay Play

NOHO’s slogan ’Work, Stay Play lyser op i et blåt lysstofrør på facaden, og indretningen i kontorhotellet er ikke overladt til tilfældighederne. Ting som udstoppede dyr, retro møbler, et væld af planter, vægge af sammensat tro, et hjemmeligt køkken og finurlige kaktusser, vil man fx støde på, når man bevæger sig rundt på de mange kvadratmeter.

NOHO er dog ikke blot en arbejdsstation, men et sted hvor nyopstartede virksomheder kan udvikle deres forretning og samtidig blive en del af et fagligt såvel som socialt sammenhold og fællesskab, hvilket kontorhotellets rammer lægger op til i form af fælles morgenmad, fredagsbar og diverse sociale og til tider faglige arrangementer. 

Læs mere om NOHO: 
Læs, hvordan det er at arbejde i NOHO
Find ledige kontorlokaler i NOHO

Læs også:
Moderne kontor til leje ved Flintholm St.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *