Kategorier
nyheder

Moderne kontor til leje ved Flintholm St.

Tæt på Flintholm Station er et moderne og fleksibelt kontorlejemål ledigt. 

I hjertet af København kan du finde et moderne kontor til leje med en attraktiv beliggenhed tæt på Flintholm Station. Kontoret er beliggende på Osvald Helmuths Vej og der er mulighed for at leje mellem 450 og 11.350 kvadratmeter. Lejemålet giver lejere mulighed for at indrette lejemålt, så det passer til deres behov. Lejemålet giver ydermere mulighed for arealudnyttelse på helt ned til 13,5 kvadratmeter per medarbejder. 

Kontorlejemålet indeholder åbne kontorlandskaber, møde- og projektrum samt muligheden for at få indrettet enkeltmandskontorer. Lejemålet er desuden ventileret og klimastyret for at sikre et godt arbejdsmiljø. MultibrugerhusKontoret er beliggende i et multibrugerhus, der giver dig som lejer adgang til en række fælles faciliteter. Faciliteterne tæller blandt andet reception, mødelokaler, auditorier, fitness samt en lækker kantine. 

Du vil ligeledes kunne finde små hot-spots under glastaget, der kan benyttes til uformelle møder, et telefonopkald eller et pause. 

I forhold til parkeringsmuligheder, så er der under ejendommen rig mulighed for parkering, hvor der i alt vil være plads til 550 biler. 

Se lejemålet på Lokalebasen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *