Kategorier
nyheder

New Yorker kontorfællesskab på Frederiksberg

I det attraktive område Frederiksberg i København kan du finde en arbejdsplads til leje i et åbent kontorfællesskab.

Er du selvstændig, og er du træt af at arbejde hjemmefra? Eller ønsker du at blive en del af et faglig og socialt netværk? Eller er I en mindre nyopstartet virksomhed? Så kan du eller I fordelagtigt vælge at arbejde i et kontorfællesskab og blive et del af et stærkt værdifuldt netværk. 

I et åbent kontorfællesskab på Frederiksberg på Finsensvej 78 kan du leje et kontorområde på i alt 178 kvadratmeter. En typisk arbejdsplads regnes til 22,2 kvadratmeter, og der er på nuværende tidspunkt plads til cirka 25-30 arbejdspladser i kontorfællesskabet.

Ejendommen er beliggende tæt på det attraktive boligområde beliggende på Dirch Passers Alle, og den er ligeledes beliggende tæt på Flintholm Station, hvor der både er mulighed for at tage S-tog og Metro.

Kontorlejemålet er indrettet som et åbent kontorfællesskab, hvor virksomhedernes områder er markeret med reolsystemer. Der er derudover fælles mødelokaler, kantine, loungeområder, toiletter, køkken, gaderobe samt et kopirum. Ønsker du at trække lidt frisk luft, så er der også rig mulighed for det. Der er nemlig direkte udgang til en stor taghave, der er indrettet med terrasser og spisepladser, og som blandt andet anvendes til alternative møderum. 

Se lejemålet på Lokalebasen.dk 

Fik du læst?: Få kontor i Kødbyens kreative kontorhotel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *