Kategorier
nyheder

Gode råd til at afholde sikre arrangementer i forhold til corona

Corona-krisen har i den grad haft sin indvirkning på virksomheder verden over. Dette har krævet stille perioder, nye måder at anskue tingene på, reorganisering og en stor portion tålmodighed. Heldigvis oplever mange virksomheder, at skuden er vendt – og det ”normale” arbejde kalder igen.
Det betyder også, at det er ved at være tid til at genoptage diverse møder og konferencer. Dog er hverdagen fortsat præget af corona-virussen, hvilket betyder, at foranstaltninger er påkrævet. Læs med her på siden og få gode råd til, hvordan virksomheden kan afholde sikre arrangementer i forhold til corona. 

Lad et professionelt konferencecenter stå for arrangementet

Når det er tid til at vælge lokation for arrangementet, kan det være en rigtig god idé at lade professionelle om arbejdet. Konferencecentre er eksperter i at afholde diverse arrangementer med fantastiske mødelokaler og konferencelokaler. Her er omgivelserne indrettet præcist efter formålet, samtidig med personalet vil være indforstået med en lang række sikkerhedsprocedure.
Sikkerheden vil med stor sandsynlighed være i top, og virksomheden kan med ro i maven afholde mødet eller konferencen. I langt de fleste tilfælde er det også muligt at få konferencecentret til at stå for forplejning, hvor der igen vil blive serveret i henhold til corona-forbehold. 

Håndspritten skal altid være tilgængelig

Det kan næsten ikke komme som en overraskelse, men håndspritten skal naturligvis altid være tilgængelig – uanset om arrangementet afholdes i et mødelokale eller konferencelokaler. Opstil så meget håndsprit som overhovedet muligt, da det øger sandsynligheden for, at deltagerne tager det i brug. Derudover anbefales det, at ledelsen sørger for at være et godt forbillede. De bør derfor spritte hænderne hyppigt af – dette vil i den grad smitte af på de andre deltagere, der efterfølgende vil følge trop. 

Øg rengøringen – især ved udsatte områder

Slutteligt gælder det om at øge rengøringen af mødelokalet eller konferencelokalerne. Rengøringen skal være grundig – både inden og efter afholdelse af arrangementet. Dertil bør udsatte områder rengøres undervejs i arrangementet, hvis deltagerlisten er stor, eller arrangementet er af lang varighed. Udsatte områder tæller bl.a. elevatorknapper, dørhåndtag, kortterminaler og lignende. Disse områder bør sprittes grundigt af undervejs, da kontaktfladen herpå er stor, og risikoen for smitte dermed også er højere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *