Kategorier
nyheder

Fif til at afholde en coronasikker konference

Selvom coronavirussen har ændret hverdagen for alle virksomheder verden over, er det ikke ensbetydende med, at det er umuligt at afholde møder og konferencer. Nu gælder det blot om at foretage diverse justeringer ved arrangementerne, således gæsternes sikkerhed er en topprioritet. Læs med her på siden, og bliv klogere på, hvilke initiativer du som møde- eller konferenceafholder bør overveje at indføre i forbindelse med arrangementet. 

Lad professionelle afholde arrangementet

Er der tale om et møde eller en konference med en del deltagere, er det en yderst god idé at lade professionelle stå for afholdelsen. Hvis virksomheden lejer et professionelt mødelokale eller konferencecenter, vil arrangørerne stå for alt det praktiske.
Dette er især en fordel i tiderne med corona, da personalet og konferencelokalerne virkelig vil være tilpasset efter myndighedernes anbefalinger. Der findes masser af gode mødelokaler og konferencecentre rundtom i landet, som virksomheden kan indgå et samarbejde med. 

Håndsprit, grundig rengøring og overfladedesinficering

Uanset om virksomheden vælger at stå for arrangementet selv eller leje professionelle konferencelokaler, er det vigtigt, at der er masser af håndsprit til rådighed. Opstil håndsprit uden for og i lokalerne samt på alle toiletterne. Sørg ligeledes for, at mødelokalerne og fællesarealer bliver grundigt rengjort før og efter arrangementet.
For at skrue gevaldigt op for sikkerheden bør virksomheden ligeledes desinficere alle overflader på områder, som mange af deltagerne berører. Teknisk udstyr, bordoverflader, caféborde og kaffemaskiner er bl.a. overflader, der bliver rørt ved ofte i løbet af arrangementet. Disse bør derfor desinficeres grundigt. 

Sikr mindst en meters afstand ved bordopstilling

Når det er tid til at stille borde og stole frem i konferencelokalerne, er afstand en altafgørende faktor. Deltagerne skal som minimum kunne holde en meters afstand til hinanden – også når de sidder ned. For at dette er muligt at overholde, anbefales det, at mødelokalets areal kan rumme fire kvadratmeter pr. deltager.
De mest optimale bordopstillinger vil være skolebordsopstilling, U-bord, klassisk mødebord, tribune og gruppeborde. Vælger virksomheden et professionelt konferencecenter, vil personalet dog kunne hjælpe med at finde den mest passende løsning til netop virksomhedens behov. Dette er endnu en god grund til at vælge et professionelt konferencecenter med mødelokaler og konferencelokaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *