Kategorier
nyheder

Bliv klogere på fordelene ved at leje dig ind i et kontorfællesskab

Vælg et kontorfællesskab og vind

Når du leder efter et nyt erhvervslokale, tager du først og fremmest stilling til, hvilken type kontor der passer til din virksomhed. Driver du en nystartet virksomhed, en mindre virksomhed eller måske en enkeltmandsvirksomhed, vil vi på det varmeste anbefale dig at se lidt nærmere på kontorfællesskaberne her i København. Der gemmer sig nemlig rigtig mange fordele ved kontorfællesskaberne, og du kan lære de væsentligste at kende her.

Der er penge at spare

Først og fremmest er der gode penge at spare ved at vælge et kontorfællesskab frem for et selvstændigt kontor. Idet du egentlig kun råder over dit eget lille kontor eller din kontorplads og deler alle fællesfaciliteter som toilet, møderum, kantine og reception, vil prisen være lavere, end hvis du selv skulle betale for samme faciliteter i et selvstændigt kontor. Når man enten lige er startet som virksomhedsdrivende, eller hvis man blot driver en mindre virksomhed, er alle penge sparet penge vundet.

Få råd til København

En anden ting, som du får ved at vælge et kontorfællesskab, er, at du får råd til at have kontor i København i det hele taget. Kontorpriserne i København er landets højeste, og vil du gerne den beliggenhed, må du også gå på kompromis – eventuelt i form af en plads i et kontorfællesskab.

Spar med dine naboer og udvid netværket

En gevinst ved kontorfællesskaberne, som du ikke kan gøre op i kroner og ører, er det netværk med ligesindede, som du slet ikke kan undgå at få. I kontorfællesskabet vil du være omringet af virksomhedsdrivende som dig selv, og har du problemer eller udfordringer, har mindst én af de andre garanteret stået i samme situation tidligere.

Netværk i erhvervsbranchen er ikke alt, men det er faktisk tæt på. Du kommer bare længere med et godt og relevant netværk, og der er ikke bedre steder end et kontorfællesskab at skabe sig sådan ét.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *