Kategorier
nyheder

Sådan holder du en bæredygtig konference i København K

Uanset om du skal arrangere en stor konference eller blot et mindre møde, er det aldrig for sent at kaste sig ud i at arrangere en bæredygtig konference. Hvis man skal holde konferencen i København K, er der rigtig mange muligheder for at arrangere den mest bæredygtige konference overhovedet.
I denne artikel vil vi levere en række gode tips til dig, der gerne vil holde en bæredygtig konference i enten et mødelokale, konferencecenter eller konferencelokale.

Hold de indledende møder på Skype eller Zoom

I disse coronatider er vi allerede vant til at holde møder på Zoom, og faktisk kan du også vælge at holde hele konferencen på Zoom. På den måde slipper alle deltagere for at flyve, køre i tog eller bil, og så sparer man klimaet for unødvendig CO2-udledning. Den løsning er klart den mest bæredygtige løsning, og så slipper du også for at lede efter et mødelokale, konferencecenter eller konferencelokale.
Hvis det alligevel er forsvarligt at holde konferencen i enten et mødelokale, et konferencerum eller et konferencecenter, kan du som sagt vælge at holde alle de indledende møder, hvor konferencen skal planlægges, på enten Skype eller Zoom.

Bestil klimavenlig mad, og find en bæredygtig lokalitet

Når du skal planlægge en bæredygtig konference, kan du lægge rigtig meget af arbejdsbyrden fra dig ved at finde enten et mødelokale eller konferencerum på et hotel eller konferencecenter, der i forvejen har en bæredygtig profil. På den måde behøver du ikke bekymre dig om alle detaljer, og du kan lade hotellet eller konferencecentret tage sig at de bæredygtige detaljer.
En vigtig del af en konference er maden, og også her er det muligt at finde en bæredygtig løsning. Hvis stedet, hvor konferencen skal holdes, allerede har en bæredygtig profil, vil de med garanti også have et udvalg af klimavenlig mad, men ellers bør du tage en snak med stedets køkken.
For at sikre en bæredygtig og klimavenlig menu skal menuen som udgangspunkt være kødfri eller kødbegrænset, og så skal grøntsagerne altid være i sæson. Derudover må der ikke tilberedes mere mad, end der skal spises.
Ved at følge de enkle tips i denne artikel vil du være godt rustet til at arrangere din næste bæredygtige konference. Uanset om du holder din konference i et mødelokale, et konferencecenter eller et konferencerum, vil du med disse tips være rustet til det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *