Kategorier
nyheder

Hvordan indrettes et fantastisk mødelokale i København K?

Når det er tid til at afholde møder eller kurser af større eller mindre størrelse, har lokalets indretning faktisk en masse at sige. Kursuslokalet skal naturligvis have plads nok til mængden af deltagere og være funktionelt indrettet – men derudover bør det også være indrettet med design, der giver inspiration og produktivitet. Dette kan gøres på mange forskellige måder, og disse kan du læse mere om her på siden. 

Nødvendigt udstyr og komfortabelt indeklima

Først og fremmest skal alt det nødvendige udstyr selvfølgelig være tilgængeligt i konferencelokalerne i København K. Her er der tale om bl.a. whiteboard, fladskærm, skrivebord, kontorstole og lignende. Komforten af stolene og bordene bør afspejle sig i kursuslokalets mødeform. Uformelle og korte møder vil drage fordel af højborde, mens lange møder i stedet bør tilbyde polstrede og gode stole med armlæn.
Derudover skal indeklimaet være godt, hvis der skal skabes de bedste forudsætninger for deltagernes velvære. Indeklimaet højnes ved en god akustik, beroligende farver og et inspirerende lysindfald. 

Kursuslokaler kræver bestemt belysning

Hvis du tror, at mødelokalerne i København K’s belysning blot skal indrettes som i almindelige kontorlokaler, kan du godt tro om igen. Kursuslokaler kræver nemlig en anden form for belysning end blot en korrekt arbejdsbelysning og god grundbelysning. I stedet skal det primære fokus være på mødebordet med lys – og belysningen må på ingen måde blænde eller give brændpunkter. Derfor er det fordelagtigt at vælge lamper med indirekte lys, blødt, diffust lys eller smalstrålende lamper.
For at belyse den resterende del af konferencelokalerne i København K anbefales det at anvende inspirerende og effektfuld belysning på væggene. Spots i loftet eller wall-washer-lamper er ideelle til netop dette formål. 

Arbejd målrettet med mødelokalets akustik

Slutteligt er det vigtigt – hvis ikke det vigtigste – at arbejde målrettet med akustikken i mødelokalet. Det er centralt, at taleforståeligheden er god, og faktisk er netop taleforståeligheden et udtryk for god akustik. For at højne akustikken i et rum er det fordelagtigt at tilføje vægabsorbenter på minimum én væg, akustiske loftpaneler samt en god lydisolering. På denne måde er du sikker på, at deltagerne under mødet ikke oplever hovedpine grundet dårlig akustik, og at produktiviteten opretholdes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *