Kategorier
nyheder

Efterspørgsel efter kontor til leje i Ørestad Stiger

Ørestad er en bydel på Amager som strækker sig over 5km. I fremtiden vil 60-80.000 mennesker arbejde i Ørestad hvis samlede areal vil være på 310 hektar. Er du på udkig efter kontorlokaler til leje i Købehavn, så kan erhvervsmiljøet i Ørestad være noget for dig.

Erhvervslivet vender mod Ørestad

Sweco, Europas største rådgivende ingeniørvirksomhed, flytter 750 ansatte til Ørestad i 2018. Virksomheden er én af flere, som finder det nye erhvervsområde attraktivt i deres søgning efter kontor til leje i København K. Perfekte transportmuligheder med kun 25m fra hoveddør til metro er et af årsagerne til valget af Ørestad. Virksomhedens direktør John Chubb ser de gode transportmuligheder som en vigtig faktor for at tiltrække talentfulde ingeniører i fremtiden. Ydermere er de moderne omgivelser i Ørestad blevet en stor driver for den øgede popularitet efter kontor til leje i området.

Ørestad er lavt prissat

Er du stadig ikke overbevist om mulighederne i Ørestad, så er det fordi du mangler at forstå den sidste bid af kagen. Ørestad er i forhold til mange andre steder i København, lavere prissat. Lejeniveauet ligger omkring de 1250-1350 kr. pr. kvm om året, imens kontor til leje i København K kan koste op mod 1700 kr. pr. kvm årligt. Du bør ligeledes overveje mulighederne for kontor til leje i Ørestad.

Find kontor til leje i Ørestad

Læs om Sweco og deres nye kontorinvestering 

Læs om Ørestads billigere prissætning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *